Over HB-Trainingen

HB-trainingen is dé plek om te zijn als je meer wilt weten over hoogbegaafdheid. Misschien wil je wat informatie en kijken of je jezelf erin herkent? Of misschien weet je dat al wel en ben je juist op zoek naar handvatten en een training. Wat je vraag ook is, met betrekking tot hoogbegaafdheid, je bent hier op de juiste plek! Het doel van HB-Trainingen is om talenten te ontdekken en mensen te stimuleren om die op een prettige en effectieve manier in te zetten in werk en leven.

Over de trainers van HB-Trainingen

Het aanbod vanuit HB-Trainingen is breed en wordt aangeboden door een aantal trainers die hieronder genoemd staan.

Marga Spaanjaars

Marga Spaanjaars is de oprichter van HB-trainingen. Ze is een ervaren coach en trainer die zich een aantal jaren geleden is gaan interesseren voor hoogbegaafdheid en prikkelverwerking. “De directe aanleiding was het feit dat ik hiermee te maken heb in mijn directe omgeving. Daarom heb ik mij achtereenvolgens verdiept in hoogbegaafdheid, autisme, AD(H)D en hoogsensitiviteit. De kennis en ervaring die ik hiermee heb opgedaan zet ik in in de trainingen.”
Naast haar werk als trainer bij HB-trainingen werkt Marga als coach en kerntalentenanalist via hetkananders-coaching.nl

Contact

Marga is bereikbaar via marga@hb-trainingen.nl

Arja Roozemond

Arja Roozemond heeft al ruim 15 jaar haar eigen praktijk. Daarvoor werkte ze in de reguliere gezondheidszorg in verpleegkunde, verloskunde en onderwijs. De praktijk van Arja heette tot voor kort Spirit en Psyche, maar is nu veranderd in RVDG waarin ze samenwerkt met haar man. Vanuit RVDG bieden ze individuele counseling, relatiebegeleiding, management coaching, begeleiding in hooggevoeligheid en in hoogbegaafdheid en meditatie. Kijk voor meer informatie op www.rvdg-inspiratie.nl

Contact

Arja is bereikbaar via arja@rvdg-inspiratie.nl