Ontdek hoe jij communiceert als (hoog-)begaafde.

Met deze communicatietool hebben we al veel mensen in onze trainingen waardevolle inzichten gegeven. De tool bestaat uit een vragenlijst voor jezelf en een vragenlijst die je aan mensen in je omgeving kunt voorleggen. Na het invullen lees je per vraag de toelichting en tips waarmee je je communicatie kunt verbeteren.

  • Wil je inzicht krijgen in jouw communicatiegedrag in contact met mensen die niet op dezelfde snelle manier denken als jij?
  • Durf je feedback te vragen over je communicatiegedrag (zonder hoogbegaafdheid te benoemen)?
  • Wil je begrijpen waarom communicatie bij jou wellicht anders verloopt?
  • Wil je tips om je communicatie te verbeteren?

Schrijf je nu in, dan ontvang je gratis de Communicatietool Hoogbegaafdheid in je mailbox. We zullen je ook af en toe mailen met aanvullende informatie over hoogbegaafdheid.

bestel communicatietool hoogbegaafdheid
naar trainingen hoogbegaafdheid

WIl je meer weten over hoogbegaafdheid? Schrijf je hier in, dan krijg je af en toe informatie in je mail.

Artikelen

Hoe denken hoogbegaafden?

Het denken van hoogbegaafden gaat anders dan bij de meeste mensen. Wij gebruiken ook wel de term snelle intuïtieve denker bij hoogbegaafdheid. Daarmee geven we aan dat het denken snel gaat en dat er veel wordt geassocieerd en vaak verbanden worden gelegd op bewust én...

Als je anders bent

Over zelfbeeld en zelfvertrouwen bij hoogbegaafden Een paar jaar geleden schreef ik het gedicht ‘als je anders bent’. Ik heb nooit gedichten geschreven, maar dit vloeide zomaar uit mijn pen. En het voelt nog steeds als kloppend. Want ‘anders zijn’ is een essentieel...