Als je een vraag hebt op het gebied van loopbaanontwikkeling, energiebalans en wilt weten wat jou intrinsiek motiveert en energie geeft, kun je kiezen voor een kerntalentenanalyse.

Hiermee krijg je inzicht in je intrinsieke vaardigheden, natuurlijke aanleg en persoonlijke drijfveren. Dit kan je helpen om te bepalen in welke richting je het beste kan groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Kerntalentenanalyse en hoogbegaafdheid

Een kerntalentenanalyse is geschikt voor iedereen en hangt niet samen met hoogbegaafdheid. Bij een kerntalentenanalyse via HB-trainingen houden we natuurlijk wel rekening met (mogelijke) hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. Daarom is het handig om bij (een vermoeden van) hoogbegaafdheid, de kerntalentenanalyse af te laten nemen via HB-trainingen. Want daar hebben wij verstand van!

Meer informatie vind je bij de kerntalenten analyse van Het Kan Anders coaching.

Aanmelden en meer informatie

naar informatie kerntalentenanalyse
naar trainingen hoogbegaafdheid

Artikelen

Hoe denken hoogbegaafden?

Het denken van hoogbegaafden gaat anders dan bij de meeste mensen. Wij gebruiken ook wel de term snelle intuïtieve denker bij hoogbegaafdheid. Daarmee geven we aan dat het denken snel gaat en dat er veel wordt geassocieerd en vaak verbanden worden gelegd op bewust én...

Als je anders bent

Over zelfbeeld en zelfvertrouwen bij hoogbegaafden Een paar jaar geleden schreef ik het gedicht ‘als je anders bent’. Ik heb nooit gedichten geschreven, maar dit vloeide zomaar uit mijn pen. En het voelt nog steeds als kloppend. Want ‘anders zijn’ is een essentieel...