Wij zijn specialisten in het begrijpen, begeleiden en trainen van mensen die zeer snel denken en een sterke intuïtie hebben. Daar wordt ook wel de term hoogbegaafdheid in combinatie met hoogsensitiviteit bij genoemd. Heb je er behoefte aan je talenten verder te ontwikkelen en zoek je daarbij de diepgang en kennis die bij jouw snelle en intense manier van denken en ervaren past, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben ons aanbod gebaseerd op het model de ‘HB-cirkel van ontwikkeling’. Dit is een nieuw, door ons ontwikkeld model rondom hoogbegaafdheid, waarin zowel de kenmerken van hoogbegaafdheid als de factoren die bijdragen aan de ontwikkeling van hoogbegaafden worden meegenomen. Al onze trainingen zijn rond dit model opgebouwd. Dit geeft een helder overzicht én ruimte voor de nuances en verschillen in persoonlijke ontwikkeling met hoogbegaafdheid.

The First Step

Voor wie kennis heeft gemaakt met het begrip hoogbegaafdheid en dit verder wil onderzoeken.

The First Step is een online training hoogbegaafdheid in combinatie met een workshop voor volwassenen die vermoeden dat ze hoogbegaafd zijn.

Uitgebreide onlinetraining + live The First Step-workshop

  • Uitleg op basis van HB-cirkel van ontwikkeling
  • Veel zelfonderzoek
  • Live eigen HB ervaren met ervaringsgelijken
  • Inhoud completer dan coachtraject van 6 gesprekken

Prijs: € 495,- incl BTW

The Great Step

Voor wie beter wil functioneren in werk en leven met hoogbegaafdheid.

The Great Step is een online training hoogbegaafdheid in combinatie met een workshop en vier verdiepende masterclasses voor volwassenen die vermoeden dat ze hoogbegaafd zijn.

Uitgebreide onlinetraining + live The First Step-workshop + 4 verdiepende live HB-masterclasses

Alles van The First Step plus:

  • Verdieping en ervaringsoefeningen rondom vier hoofdthema’s met ruimte voor eigen vragen en uitwisseling met ervaringsgelijken. Lees hier meer over de inhoud van de HB-masterclasses.

Prijs: € 1.650,- excl BTW (voor particulieren € 1.650 incl BTW))

The Great Step is een vernieuwing van ons vorige aanbod van een vierdaagse training onder de naam The Next Step. Vanwege de koppeling met de onlinetraining kunnen we meer inhoud bieden voor een gunstiger tarief!

The Complete Step

Voor wie de eigen persoonlijkheid inclusief hoogbegaafdheid helemaal wil leren kennen en hiermee in optimale balans wil leren leven

The Complete Step is een online training hoogbegaafdheid in combinatie met een workshop en vier verdiepende masterclasses voor volwassenen die vermoeden dat ze hoogbegaafd zijn, aangevuld met een persoonlijke kerntalentenanalyse met twee gesprekken.


Uitgebreide onlinetraining + live The First Step-workshop + 4 verdiepende live HB-masterclasses + individuele kerntalentenanalyse met twee vervolggesprekken

Alles van The Great Step plus:

  • Compleet individueel kerntalentenanalysetraject met twee individuele vervolggesprekken.

Prijs: € 3.150,- excl BTW (voor particulieren € 3.150 incl BTW)

Losse HB-masterclasses

Voor wie The First Step heeft gevolgd en verdieping zoek op een specifiek onderdeel van hoogbegaafheid.

HB-trainingen biedt vier verdiepende masterclasses aan voor mensen die vermoeden dat ze hoogbegaafd zijn en de online training hoogbegaafdheid The First Step hebben gevolgd.
  • Keuze uit vier live masterclasses op basis van één van de elementen van de HB-cirkel van ontwikkeling: denken – voelen – willen en handelen – interactie met omgeving.
  • Verdieping en ervaringsoefeningen met ruimte voor eigen vragen en uitwisseling met ervaringsgelijken.

Prijs per masterclass: € 395,- incl BTW

Losse kerntalentenanalyse

Als je een vraag hebt op het gebied van loopbaanontwikkeling, energiebalans en wilt weten wat jouw intrinsiek motiveert en energie geeft, kun je ook kiezen voor een losse kerntalentenanalyse.

Boek een persoonlijke kerntalentenanalyse in combinatie met twee individuele gesprekken.

Lees hier meer over de kerntalentmethode.

Familie- of organisatieopstelling

Heb je een  individuele vraag die niet direct te verklaren valt met kennis over hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit of je persoonlijkheid / kerntalenten, dan kan een systemische opstelling op een diep niveau inzicht geven. Marga Spaanjaars organiseert via Het kan anders opstellingsbijeenkomsten. Nadere informatie volgt binnenkort.

Toch liever een persoonlijk gesprek of individuele coaching?

Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden.