Welkom! Je hebt een vraag, opmerking of wilt even sparren? Je bent van harte welkom om contact met ons op te nemen. Kies naar welke contactmogelijkheid je voorkeur uitgaat en we horen je graag.


Telefoon: 06-51 64 26 62

Bel naar 06-51 64 26 62. Op maandag t/m donderdag tussen 9 en 5 uur is Marga Spaanjaars daarop bereikbaar. Bel je daar buiten of is zij in gesprek? Dan kun je altijd een bericht achterlaten met je telefoonnummer en naam zodat Marga je kan terugbellen. Heb je een algemene vraag of juist een specifieke? Of wil je meer weten over het aanbod? Dan ben je van harte welkom!


Mail: contact@hb-trainingen.nl

Liever even mailen of mailen om een belafspraak te maken? Dan nodigen we je uit om te mailen naar contact@hb-trainingen.nl. Deze mail ontvangt Marga, waarop ze jou zo snel mogelijk beantwoordt. Daarnaast kan het ook zo zijn dat ze de mail doorstuurt naar één van haar collega’s, als het bijvoorbeeld een specifiekere vraag is. In ieder geval krijg je binnen 5 werkdagen een reactie.


Adres:
Dr. van Deenweg 108
8025 BK Zwolle

KvK: 50721631
BTW-id: NL001692019B29

trainingen hoogbegaafdheid

Artikelen

Hoe denken hoogbegaafden?

Het denken van hoogbegaafden gaat anders dan bij de meeste mensen. Wij gebruiken ook wel de term snelle intuïtieve denker bij hoogbegaafdheid. Daarmee geven we aan dat het denken snel gaat en dat er veel wordt geassocieerd en vaak verbanden worden gelegd op bewust én...

Als je anders bent

Over zelfbeeld en zelfvertrouwen bij hoogbegaafden Een paar jaar geleden schreef ik het gedicht ‘als je anders bent’. Ik heb nooit gedichten geschreven, maar dit vloeide zomaar uit mijn pen. En het voelt nog steeds als kloppend. Want ‘anders zijn’ is een essentieel...